Menu
EUR
Vergeet nooit meer een verjaardag. Maak kennis met ons assortiment verjaardagskalenders

Vergeet nooit meer een verjaardag. Maak kennis met ons assortiment verjaardagskalenders

Door: Natasja - Kalenderwinkel Reacties: 0

Verjaardagskalenders zijn een leuke en praktische manier om belangrijke data bij te houden en de speciale mensen in je leven te vieren. Maar waarom zou je genoegen nemen met een saaie, algemene kalender als je er ook een kunt hebben die je interesses en persoonlijkheid weerspiegelt? Er zijn zoveel opties voor verjaardagskalenders die inspelen op een breed scala aan interesses, van citaten en dieren tot strips en geschiedenis. Hier zijn wat ideeën om een verjaardagskalender te maken die echt uniek en persoonlijk is voor jou.

Citaten

Als je van inspirerende of motiverende citaten houdt, overweeg dan om een verjaardagskalender te maken met voor elke maand een ander citaat. Je kunt citaten vinden van je favoriete auteurs, acteurs of historische figuren om je het hele jaar door te inspireren. Zo zijn er bijvoorbeeld verjaardagskalenders van Loesje, Make that the cat wise, Darum en Rumag


Dieren

Dierenliefhebbers kunnen een verjaardagskalender maken met hun favoriete harige vrienden. Of je nu een honden- of kattenliefhebber bent of gewoon van dieren in het algemeen houdt, er zijn genoeg leuke en grappige kalenders met dierenthema's om uit te kiezen.

Strips

Fans van stripboeken kunnen hun liefde voor hun favoriete superhelden laten zien door een verjaardagskalender te maken met stripfiguren. Je kunt kiezen uit personages van Marvel, DC of je favoriete Me to You beertjes of Nijntje om je het hele jaar te vermaken.

Geschiedenis

Als je van geschiedenis houdt, overweeg dan om een verjaardagskalender te maken met belangrijke historische data en gebeurtenissen. Je kunt verjaardagen van beroemde historische figuren, belangrijke mijlpalen in de geschiedenis of zelfs historische citaten toevoegen om je te inspireren.

Voor elk wat wils

Uiteindelijk is de beste verjaardagskalender er een die je eigen interesses en passies weerspiegelt. Of je nu een muziekliefhebber, sportfan, natuurliefhebber of iets daartussenin bent, er zijn eindeloze mogelijkheden om een persoonlijke verjaardagskalender te kiezen die je elke keer dat je er naar kijkt plezier geeft. Zo hebben wij in ons assortiment verjaardagskalenders in verschillende thema’s en kunstenaars. Ontdek bijvoorbeeld ook verjaardagskalenders van Marjolein Bastin, Anton Pieck,Janneke Brinkman  en Marius van Dokkum

Wat je interesses ook zijn, in ons uitgebreide assortiment van meer dan 180 kalenders vind je altijd een verjaardagskalender die perfect bij je past. Dus waarom zou je genoegen nemen met een algemene kalender als je er ook een kunt hebben die jouw unieke persoonlijkheid en interesses aanspreekt? Begin vandaag nog met het bedenken van ideeën voor je persoonlijke verjaardagskalender en veel plezier met het maken van een kalender die echt uniek is. 

Bekijk alle verjaardagskalenders > 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?
Recent toegevoegd
Totaal incl. btw
€0,00
Gratis bezorging? Bestel nog voor: €39,00 (nl)
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen